Foodless

Foodless.nl

Foodless.nl is hét online medium voor mensen met een voedselintolerantie. Dit medium is gelanceerd op 31 maart 2014 en heeft een stijgend aantal unieke bezoekers!

Het idee voor Foodless is ontstaan omdat er vaak gedacht wordt dat het hebben van voedsel allergiën, intoleranties of andere eetgewoontes echt een drama is. ‘Dan mag je helemaal niks meer!’ ‘Wat eet je dan?’ ‘Kan je wel normaal boodschappen doen?’ ‘Pff.. zonder brood zou ik echt niet willen leven!’ Niets is minder waar. Het is eigenlijk heel simpel: bijna alles wat kant en klaar is bevat gluten.

Er zit een beetje een taboe op mensen die andere eetgewoontes hebben. En dat terwijl steeds meer mensen een voedselintolerantie blijken te hebben. Foodless wil bewijzen dat het hebben van een voedselintolerantie je creativiteit juist naar boven haalt en het zeer prima te doen is.

Op Foodless laat ik je zien welke glutenvrije boterhammen het beste uit de test komen, hoe een doodgewone appeltaart toch gluten en lactosevrij kan zijn, vertel ik je waar je lekker kan lunchen met je intoleranties en waar je heerlijk kan dineren! Ontdek jouw dagelijkse portie allergievrije recepten op Foodless.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *